Affiner les résultats

Erreur de filtration des détails. Actualiser la page. Cette erreur persiste-t-elle? Contactez ensuite le bureau d'aide.

Ventilateurs de toiture

De CAS 3-serie is de nieuwste generatie dakventilatoren voor iedere toepassing. Een range met een aantal kenmerken die zorgen voor een snelle installatie en zeer onderhoudsvriendelijk is. Met de CAS Connect is er zelfs een versie waarbij o.a. de dakventilatoren via de App door 1 persoon ingeregeld kunnen worden. De ideale oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde woningbouw en utiliteit, zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal of kantoorpand. De CAS 3 in combinatie met CAS Optima, hét vraaggestuurde ventilatiesysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige manier van vraaggestuurd ventileren in de gestapelde bouw. Klik hiervoor meer informatie over CAS Connect.

Productuitleg CAS 3


Instructievideo's CAS 3

Voor het instellen van de CAS dakventilatoren zijn er een aantal handige instructievideo's gemaakt. Klik hier voor instructievideo's over de status uitlezen, het inregelen van de kloktijden, onderdruk instellen en het instellen van de toerentalregeling.

Zoekt u een vervanger?

Zoekt u de vervanger voor een bestaande dakventilator, klik hier.

Lire la suite

Erreur de filtration des détails. Actualiser la page. Cette erreur persiste-t-elle? Contactez ensuite le bureau d'aide.

Malheureusement...

Votre recherche n'a donné aucun résultat. Modifiez vos critères de recherche et réessayez. Vous n'avez toujours pas trouvé ce que vous cherchez? Utilisez le champ de recherche générale en haut de la page.