Product menu

Draadloze RFT afstandsbediening

De RFT draadloze driestandenregelaars is een afstandsbediening van de ventilatie unit. Deze kan gecombineerd worden met de CVE en HRU. Zijn Design is plat en kan eenvoudig in een kast of op de muur gemonteerd worden, dus vanuit elke badkamer of de keuken kunt u de ventilatie gaan beïnvloeden.

U kan meerdere draadloze driestandenregelaars aan de unit koppelen zonder dat u enige besturingskabel moet voorzien. De combinatie van een bekabelde communicatie en draadloze kan ook gemaakt worden.

Via de draadloze bediening RFT kan men ook de ventilatie unit voor een bepaalde tijd op een maximum stand gaan forceren. Dit doet men via de zandloper-toets. Dit heeft als voordeel dat u tijdens het nemen van een douche niet meer vergeet de ventilatie terug te zetten naar zijn nominale stand.

De bediening bestaat in verschillende versies, waarvan een met filterindicatie die specifiek voorzien is voor het systeem met warmterecuperatie; HRU3 ECO-fan. Bij elke interventie op de RFT bediening zal deze door middel van een gekleurde LED terugkoppeling geven wanneer de filters van de ventilatie unit gecontroleerd moeten worden.

SENDER RFT FILTER POLLUTION

Artikelnummer: 106-1233Adviesprijs excl btw€ 86,79