Onze beloftes

'Climate for life’ is onze slogan, en daar gaan vier beloftes achter schuil. #gezondheid #comfort #duurzaamheid #innovatie


gezondheid

GEZONDHEID

We vinden dat iedereen het recht heeft op een gezonde leefomgeving. Daarom dragen we actief bij aan de bescherming van het klimaat en de luchtkwaliteit.

Om de klimaatopwarming en luchtvervuiling tegen te gaan, zorgen we voor een minimale ecologische voetafdruk van onze producten. Zowel bij de productie als tijdens én na hun levenscyclus. Op individueel niveau bieden we jou oplossingen voor een gezond binnenklimaat, met zuivere lucht en een weldadige temperatuur.

Meer informatie

innovatie

INNOVATIE

We gaan de uitdaging aan om innovaties te ontwikkelen die comfort en ecologie verzoenen. Dat doen we met ons eigen research & development team.

We creëren producten en concepten die bepalend zijn voor de verwarming, ventilatie en warmwatervoorziening van de toekomst. We ontwikkelen voor jou technologische oplossingen die helemaal klaar zijn voor de energieneutrale woning van morgen die verweven is in een klimaatneutraal collectief geheel.

Meer informatie

duurzaamheid

DUURZAAMHEID

We zetten 100% in op duurzaamheid, want een gezond binnenklimaat voor iedereen is alleen mogelijk binnen het kader van een algemene klimaatsverandering op wereldniveau.

We streven een minimale ecologische voetafdruk na voor onze producten, bij hun productie, tijdens én na hun levensduur. En onze producten en systemen passen in het duurzaam woonconcept van morgen. Ze functioneren op stroom binnen een slim geconnecteerd netwerk, om hernieuwbare energie optimaal in te zetten en te benutten.

Voor informatie raadpleeg ook het Duurzaamheidsverslag van Climate for life Group.

Meer informatie

comfort

COMFORT

We ontwikkelen duurzame oplossingen voor verwarming, koeling, warm water en ventilatie die jouw wooncomfort verhogen.

Onze systemen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, met het hele jaar door een aangename temperatuur en zuivere binnenlucht. Ze passen perfect in de comfortwoning van de toekomst, die compact, modulair, ‘smart’, en energieneutraal is. We innoveren continu met het oog op voortschrijdend comfort, hand in hand met duurzaamheid.

Meer informatie