Privéwoning familie S.

Locatie: Beringen

Aantal wooneenheden: 1

Met medewerking van: Architectenbureau Sylvia Heselmans bv (ontwerp), Q-technics (installatie), Ronny Bogaerts (aannemer)
Type product: HP-S 95

De familie Stifani droomde van een futuristisch huis met alle moderne technieken. Voor de verwarming en koeling van hun nieuwbouw ging bouwheer Fabio eigenhandig op zoek naar de beste oplossing. Zijn keuze viel op de lucht/water warmtepomp van Itho Daalderop.

Fabio Stifani dacht oorspronkelijk aan een gascondensatieketel. Zelfstudie op het internet leerde hem echter snel dat een warmtepomp op lange termijn financieel voordeliger is. De goede prijs-kwaliteitverhouding, de stille werking, de eenvoudige bediening via app en de indrukwekkende garantie van 10 jaar overtuigden hem dat de warmtepompen van Itho Daalderop onder de beste op de markt zijn.

Nu ze in hun nieuwe huis wonen, is de familie Stifani niet alleen onder de indruk door de energiezuinigheid maar ook door het comfort dat de warmtepomp hen oplevert. “Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te bedienen, in de winter gebruiken we ze als verwarming en in de zomer als koeling, en je hoort ze niet. Meer moet dat niet zijn! Ik zou die warmtepomp aan iedereen aanraden,” besluit Fabio.