Product menu

Pakketlabel toolkit

Service & Support

Itho Daalderop hecht veel waarde aan een goede service en goede informatievoorziening. Deze website biedt daarom veel informatie en zelfhulp tools om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om de eventuele na-service vlot te laten verlopen vragen we om uw product te registeren. Voor veel producten van Itho Daalderop kan men dienst doen op een verlengde garanties (zie garantievoorwaarden) bovenop de wettelijke 2 jaar omnium. Daarvoor moet het geïnstalleerd toestel geregistreerd zijn. Dit is eenvoudig uit te voeren door middel van de tab in het linkse keuzemenu “Product registeren” te kiezen.  Daarna verschijnen enkele velden waar men onder andere het serienummer van het product, de gegevens van de eigenaar en van installateur dient in te vullen.

Indien u als installateur, al een ID-dealer bent, kunt u aan uw klant door middel van te registeren op elk product van Itho Daalderop minimaal 5 jaar OMNIUM waarborg geven.

Als ID-Dealer kunt u hier ook direct een garantie retour aanvragen, dit voor eventuele interventies en onderdelen die u hebt vervangen op de door u geregistreerde toestellen. De onderdelen waarvoor u een garantie aanvraagt bezorgt u ons dan terug samen met het door ons terug gekoppelde ticketnummer. Na controle wordt de vergoeding volgens de ID-dealer voorwaarden automatisch aan u betaald. U hebt toegang tot dit eenvoudig systeem door op de tab in het linkse keuzemenu “Aanvragen retournummer” te klikken.

En ten slotte weet u misschien niet meer zeker of uw toestel al geregistreerd is of u wilt snel controleren wanneer de garantie van uw Itho Daalderop toestel vervalt. Geen nood door middel van uw serienummer kan u dit direct rechtstreeks in ons systeem controleren. Ga daarvoor naar de keuzetab links “Serienummer checken”

Heeft u als geregistreerde Belgische aannemer ook interesse om om ID-Dealer te worden? Aarzel dan niet en klik hier.

Wij nemen contact me u op en maken u verder wijs door de voordelen en voorwaarden van het ID-dealership.