Product menu

Service & Support

Service & Support

Itho Daalderop hecht veel waarde aan een goede service en goede informatievoorziening. Deze website biedt daarom veel informatie en zelfhulptools om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om de eventuele na-service vlot te laten verlopen, vragen we om uw product te registeren. Voor veel producten van Itho Daalderop kan men dienst doen op een verlengde garantie (zie garantievoorwaarden) bovenop de wettelijke 2 jaar omnium. Daarvoor moet het geïnstalleerde toestel geregistreerd zijn. Dit is eenvoudig uit te voeren door middel van de tab in het linker keuzemenu “Product registeren” te kiezen.  Daarna verschijnen enkele velden waar men onder andere het serienummer van het product, de gegevens van de eigenaar en de gegevens van de installateur dient in te vullen.

Indien uw Itho Daalderop product geinstalleerd is door een ID-dealer, dan heeft uw toestel recht op minimaal 5 jaar OMNIUM garantie. Raadpleeg onze functie "Zoek een Itho Daalderop Installateur" om er een in uw buurt te vinden.

En ten slotte weet u misschien niet meer zeker of uw toestel al geregistreerd is of u wilt snel controleren wanneer de garantie van uw Itho Daalderop toestel vervalt. Geen nood door middel van uw serienummer kan u dit direct rechtstreeks in ons systeem controleren. Ga daarvoor naar de tab “Serienummer checken”

Heeft u als geregistreerde Belgische aannemer ook interesse om om ID-Dealer te worden? Aarzel dan niet en klik hier. Wij nemen contact met u op en maken u verder wijs over de voordelen en voorwaarden van het ID-dealership.